Головна » Новини » Уроки людяності. Vivat випустить книжку про Залужного

Уроки людяності. Vivat випустить книжку про Залужного

Час прочитання: 2 хв

Харківське видавництво Vivat оголосило про передзамовлення книжки «Залізний генерал. Уроки людяності» авторства Людмили Долгоновської. Видання розповість про службу Валерія Залужного на посту Головнокомандувача ЗСУ.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про книгу?

Книга «Залізний генерал. Уроки людяності» — це нонфікшн, з якого читачі дізнаються про Валерія Залужного як особистість та військового професіонала, а також отримають унікальні уроки лідерства із описом реальних ситуацій з початку повномасштабного вторгнення. 

У книзі на той момент радниця Залужного Людмила Долгоновська надає близький погляд на життя Головнокомандувача ЗСУ у 2021-2024 роках, під керівництвом якого українські воїни зустріли ворога із початком повномасштабного вторгнення російської армії, та водночас описує перші кроки у кар’єрі Залужного, що сформували особистість майбутнього Героя російсько-української війни.

«Слідкуючи за діяльністю Головнокомандувача, ми розуміли, що він увійде в історію нашої країни поряд з іншими великими воєначальниками. Відтак бажання видати книжку про Валерія Федоровича, яке з’явилося під час перших місяців війни, поступово трансформувалося у ціль знайти автора, який зміг би запропонувати нам ексклюзивну інформацію,сказала генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова.

Чи вагається Головнокомандувач, приймаючи складні рішення, як спілкується із підлеглими, про що жартує та мріє? Впродовж кількох місяців ми шукали людину, яка бачить його роботу у режимі нон-стоп, і знайшли. Далі тривала довга робота над книжкою».

zaluzhnyy

Як можна придбати книгу?

У виданні використані фотографії з особистого архіву Людмили Долгоновської та інших приватних архівів. У оформленні обкладинки використано фото Оксани Парафенюк. Книга містить понад 20 посилань у вигляді qr-кодів на архівні відео, а також на вибрані заяви, звернення й промови Валерія Залужного. 

Реліз книги готується відразу у паперовому та аудіоформатах 19 серпня. Наразі її можна передзамовити на сайті Vivat.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк