Головна - Новини - Твій гід по подіям. ArtWizard запускається у Харкові

Твій гід по подіям. ArtWizard запускається у Харкові

Час прочитання: < 1 хв

20 травня у Харкові запускається застосунок ArtWizard, у якому організатори можуть розміщати свої події, а містяни — дізнаватись про них та планувати у зручний спосіб.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про ArtWizadr?

ArtWizard — проєкт, спрямований на підтримку митців та організаторів подій. Його автори називають своєю метою забезпечення легкого доступу до локального мистецтва та надання зручних і естетичних рішень для користувачів.

Наразі у проєкту є мобільний застосунок та сайт. Завдяки їм, можна знайти у своєму місті виставку, концерт, кінопоказ тощо. Раніше застосунок був доступний тільки у Києві та Львові, проте зараз вони розширяють свою географію — з 20 травня проєкт запрацює і у Харкові.

Як працює застосунок? 

Все просто: треба завантажити його та зареєструватись — і все. Далі можна обирати події, фільтрувати їх за категоріями, додавати в улюблені та календар, щоб за допомогою сповіщень не пропустити захід, що вас цікавить.

Якщо ви організовуєте події, повʼязані з культурою або мистецтвом та хочете, щоб вони зʼявлялися на ArtWizard — ви можете це зробити. Це безкоштовно, однак є кілька кроків, які треба виконати:

  1. Контактуйте з @ivankafish та отримуйте про доступ до контент-порталу проєкту з подіями.
  2. Читайте невеличку інструкцію.
  3. Додавайте власні події.

«Ми також підтримуємо в соц. мережах, допомагаємо з афішами, робимо спільні пости, запускаємо промоції, підтримуємо фестивалі і більше — ми “легкі на підйом” і радо придумаємо щось цікавеньке разом з вами», — кажуть у команді.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк