Головна - Новини - «Газетка» Жадана та його перша збірка. У Харкові стартував благодійний аукціон

«Газетка» Жадана та його перша збірка. У Харкові стартував благодійний аукціон

Час прочитання: < 1 хв

Харківський видавець Олександр Савчук долучився до благодійного аукціону від ЛітМузею з ціллю розіграти репринти та копії інших музейних предметів, які колись належали Сергію Жадану. 

«Люк» розповідає, що можна виграти на аукціоні та які його умови.

Що за аукціон?

Кандидат філософських наук та засновник однойменного видавництва Олександр Савчук, повідомив, що його компанія долучається до проєкту «Рожевий дегенерат» від ЛітМузею. 

Цей проєкт створили до 30-річчя виходу першої збірки Жадана «Рожевий дегенерат». Його мета — актуалізувати «непомітні та невидимі» харківські 90-ті роки, під час яких велика кількість прикладів самвидаву опинилася на смітнику. 


Читайте також:


Як взяти участь у аукціоні?

Аукціон стартував 3 грудня о 12:00 та триватиме до 6 грудня (18:00). Ставки прийматимуться на сторінці Савчука у Facebook під цим дописом

Переможець виграє репринт першої збірки Жадана «Рожевий дегенерат», копію «Трактора. Приватної газетки Сергія Жадана», журнал «Ґіґієна», буклети, запрошення та афіші літературних заходів 1990-х років.

Антон Малиновський, обкладинка — Катерина Переверзева

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк