Головна - Новини - Харківський бренд «Хист» створив благодійну колекцію на підтримку військових

Харківський бренд «Хист» створив благодійну колекцію на підтримку військових

Час прочитання: < 1 хв

Харківський бренд благодійного мерчу «Хист» створив колекцію на підтримку Третьої окремої штурмової бригади. До дропу увійшли футболки, шеврони та плакати.

«Люк» розповідає про колекцію детальніше.

Що відомо про колекцію?

Перший дроп бренду «Хист» має назву «On the right side of history». Колекцію випустили на підтримку 3-ї ОШБр. Засновники Даша Грішанова та Георгій Зейков надихались «українською готикою та сенсами другого року повномасштабної війни».

До дропу увійшли футболки, шеврони та плакати. Над принтами працювала українська художниця, чиє ім’я з питань безпеки не можна озвучити — її батьки перебувають в окупації.

Речі бренду виробляються за 29 кілометрів від лінії фронту, у Харкові, на виробництві, яке колись потрапило під російський обстріл. Моделями для «Хисту» теж стали волонтери.

Познайомитись та підтримати бренд (і водночас ЗСУ) можна в Instagram. Усі звіти команда також залишатиме на цій сторінці.

Хист

Хист

Хист


Читайте також: 


Що це за бренд?

Бренд «Хист» зʼявився наприкінці 2023 року з метою підтримки українських воїнів. Кожен дроп бренду буде створено у колаборації з українськими митцями та присвячуватиметься окремій бригаді або підрозділу, на потреби яких відкриватимуть цільові збори.

«У 2022-му ми обидва активно працювали у великому благодійному фонді: Гоша був головним менеджером із екстреної евакуації, я — директоркою з маркетингу, — ділиться співзасновниця бренду Даша Грішанова.

Бачили, як на початку вторгнення на потреби українців зі Сходу рейзились величезні суми. А потім так само спостерігали, як показники донатів стрімко падали. Як і всюди, немалу роль грає людський фактор і те, що зараз важко всім. Але, навіть попри це, розводити зраду — найгірша з можливих стратегій. Потрібно працювати»

Текст та обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк