Головна - Новини - У Харківській облраді розпочали службове розслідування щодо можливої корупції чиновниці

У Харківській облраді розпочали службове розслідування щодо можливої корупції чиновниці

Час прочитання: < 1 хв

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко ініціювала службове розслідування щодо можливої корупції головної бухгалтерки одного із закладів, підзвітних облраді.

«Люк» ділиться подробицями.

Харківська обласна рада проведе службове розслідування щодо Ольги Кириченко, головної бухгалтерки Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів. У Базі даних нормативних документів облради оприлюднене відповідне розпорядження її голови — Тетяни Єгорової-Луценко.

Згідно із документом, 16 лютого облрада отримала повідомлення від директорки Центру Тамари Самоварової про вчинення корупційного правопорушення Ольгою Кириченко. З огляду на це, а також на подання прокуратури, очільниця облради розпорядилася провести службове розслідування з метою виявлення причин та умов можливого злочину.


Читайте також:


Голова облради затвердила персональний склад комісії для проведення службового розслідування. Воно проходитиме з 20 лютого по 20 березня. За його результатами має бути складений акт, який направлять голові облради, директорці Центру та Харківській окружній прокуратурі.

Антон Алохінссон, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк