Головна - Новини - У травні пройде онлайн-дискусія з відновлення українських міст
…

У травні пройде онлайн-дискусія з відновлення українських міст

Час прочитання: < 1 хв

Представники програми House of Europe анонсували онлайн-дискусію з дизайнерами та архітекторами, щоб обговорити відновлення українських міст.  Зокрема йтиметься про зруйновані росіянами заклади культури.

«Люк» розповідає, хто візьме участь у дискусії та як можна долучитися до обговорення.

Для кого це буде корисним?

Наступного четверга, 25 травня, в межах програми з пошуку професійних можливостей для українців House of Europe відбудеться Zoom-конференція «Відновлювати чи зводити заново: що робити з пошкодженими об’єктами культури?».

Організатори запрошують на зустріч українських архітекторів, менеджерів та діячів культури, які хочуть обмінятися думками щодо проблем відбудови України. 

«Бібліотеки, музеї, галереї, театри та філармонії — росіяни зруйнували понад 1500 закладів культури. Відновити старі будівлі чи звести нові? Знайдемо відповідь на це неоднозначне питання під час дискусії. По натхнення звернемося до історії та досвіду інших країн», — йдеться на сайті House of Europe. 

Хто візьме участь у дискусії?

Серед заявлених учасників:

  • Світлана Кульбашна — архітекторка, ландшафтна дизайнерка та власниця найбільшого приватного парку громадського користування.
  • Артем Єрьоменко — архітектор та головний художник Запоріжжя.
  • Андрій Ільїн — дизайнер та керівник студії ILYIN STUDIO.
  • Наталія Демідова — архітекторка, викладачка та засновниця архітектурного фестивалю «Спека».

Як взяти участь?

До 24 травня (17:00) треба заповнити заявку на онлайн-платформі

Посилання на зустріч у Zoom надішлють на вказану електронну пошту.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк