Головна - Новини - Стартувало голосування за фіналістів номінації Jagermaster Young Blood. Новинар «Люка» Антон Малиновський теж у списку

Стартувало голосування за фіналістів номінації Jagermaster Young Blood. Новинар «Люка» Антон Малиновський теж у списку

Час прочитання: 2 хв

Стартувало голосування за шорт-лист номінації Young Blood премії Jagermaster Music Awards, в якій за перемогу змагаються молоді українські музиканти. Новинар «Люка» Антон Малиновський теж серед учасників.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за премія?

Jagermaster Music Awards — перша премія української незалежної музики, яка підтримує розвиток альтернативної сцени з 2018 року. У різні роки переможцями премії ставали DakhaBrakha, ONUKA, «ВГНВЖ», Katya Chilly, Cape Cod, YUKO та Паліндром.

В категорії Young Blood організатори відібрали лонг-лист із близько 200 музикантів, тепер слухачі самі вирішують, хто потрапить у короткі списки. Всього таких людей буде 56 — кожен із них отримає грошову винагороду у 10000 гривень. 


Читайте також:


Що подав Антон Малиновський на конкурс?

Журналіст «Люка» Антон Малиновський, окрім того, що пишуть (Антон — небінарна особа і вживає займенники «вони») новини, з травня минулого року активно займаються електронною експериментальною музикою. Наразі на стрімінгах можна почути три їх альбоми, стільки ж ЕР та кілька синглів. Крім цього, вони просувають молоду андеграундну сцену Львова в рамках формації radical sound

На конкурс Антон подали свій сингл «eye», створений на фоні масових катастроф у світі — повеней у Лівії, землетрусів у Туреччині та Марокко.

«Ця ембіент-композиція містить у собі чіткі нойзові елементи, що робить її для мене цікавою. Саме тому захотілось подати її на Young Blood, бо це дійсно альтернативна музика, хочеться бачити більше такого у своєму полі зору. Тому я дійсно раді, що бачу в лонг-листі людей, які пишуть реально андеграундну (в наших умовах) музику», — каже Антон.

Як голосувати?

Голосування триватиме до 1 березня. Щоб віддати свій голос, необхідно:

  • Зареєструватись на сайті Jagermaster Music Awards;
  • Перейти в розділ голосування за шорт-лист;
  • Скористатись пошуком, щоб знайти артиста, що вам імпонує (ні на що не натякаємо, але Антона можна знайти по імені anton malynovskyi);
  • Проголосувати.

Зазначимо, що у кожної людини є лише один голос.

У березні на основні голосування журі сформує списки фіналістів. Потім оберуть дев’ятьох переможців: три People’s Choice (за результатами голосування на сайті), три Jury’s Choice (за результатами голосування експертної ради премії) та три Brand Choice (якого оберуть представники Jägermeister). Всі вони отримають грошові призи у розмірі 50 тисяч гривень.

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк