Головна » В ЛітМузеї створили аудіогід до виставки «Мандрівка за щастям»

В ЛітМузеї створили аудіогід до виставки «Мандрівка за щастям»

Час прочитання: < 1 хв

Команда Харківського літературного музею спільно з акторкою, режисеркою Наталією Цимбал та актором і журналістом Кирилом Лукашем створили аудіогід виставкою «Мандрівка за щастям».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про аудіогід?

В аудіогіді, розробленому науковими співробітницями ЛітМузею Ольгою Бондар та Мариною Куценко, зібрано історії про ідеї філософа Григорія Сковороди, якому і присвячена ця виставка.

«Для того, аби послухати аудіогід, Вам потрібний лише смартфон. Скануєте QR-код на початку виставки, переходите за посиланням — і слухаєте. Назви треків, відповідних певним експонатам, будуть вказані у просторі виставки», — йдеться в публікації музею.

Озвучили аудіогід Наталія Цимбал та Кирило Лукаш.

«Мандрівка за щастям»

Фото: Катерина Переверзева


Читайте також:


Що це за виставка?

Наслідуючи мандрівного філософа Сковороду, виставка пропонує відвідувачам пройти «свій шлях у пошуках щастя»

«Мандруючи музейною виставкою, від “Саду філософів” до “Саду божественних пісень”, наші відвідувачі зможуть побачити високоякісні копії рукописів Григорія Сковороди (оригінали зберігаються у Відділі рукописів Національного інституту літератури ім. Шевченка у Києві), розписи харківської художниці Катерини Ткаченко, а також поміркувати про щастя, успіх, спорідненість, смисл навчання тощо», — йдеться в описі до виставки.

Виставка передбачає інтерактивну екскурсію для групи до 15 осіб, під час якої відвідувачі не лише слухають екскурсовода, а й можуть поділитися своїми міркуваннями з іншими. Виставку можна безплатно відвідати з середи по неділю від 10:00 до 17:30.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк