Головна - Новини - З будівлі Харківської міськради прибрали табличку російською мовою

З будівлі Харківської міськради прибрали табличку російською мовою

Час прочитання: < 1 хв

Харківська влада офіційно повідомила про демонтаж російськомовних табличок з фасаду міської ради на майдані Конституції.

«Люк» розібрався у подробицях.

Харківський громадський активіст Вадим Поздняков, голова громадської організації «Світанок» та ініціативи «Декомунізація.Україна» отримав офіційну відповідь від міської влади щодо демонтажу російськомовних табличок з фасаду Харківської міської ради.

Зокрема, директор Департаменту адміністративно-господарської діяльності Василь Дашутін доповідає в листі:

«За результатами розгляду повідомляємо, що станом на 11.04.2023 російськомовні таблички на фасаді Харківської міської ради відсутні», — йдеться в офіційній відповіді, яку опублікував телеграм-канал «Деколонізація.Україна».

Харківська місбка рада прибрала російськомовну табличку
Відповідь Харківської міської ради з демонтажу російськомовних табличок на фасаді будівлі міськради

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк