Головна - Новини - «Ми всі тут залізобетонні»: у харківському метро з’явились надихаючі банери

«Ми всі тут залізобетонні»: у харківському метро з’явились надихаючі банери

Час прочитання: < 1 хв

У межах співпраці Харківського метрополітену та компанії «Нова пошта» на  стінах метро з’явилися близько 20 плакатів на підтримку містян, для яких у 2022 році метро стало прихистком від російських обстрілів.

«Люк» проїхався станціями харківської підземки, аби зібрати повну колекцію банерів

«Харків = незламність»

На початку березня на станціях Київського метрополітену з’явилося близько двох десятків повідомлень від «Нової пошти», що мотивують українців підтримувати  один одного та вірити у перемогу. У квітні схожі плакати з’явилися й у харківському метро.

Банери на станції «Південний вокзал» запрошують до незламного Харкова, на «Науковій» — виголошують, що «Ми всі тут залізобетонні», а на виході з «Університету» нагадують, що перейти на українську так само просто, як і на станцію «Держпром».

У перші місяці повномасштабного вторгнення харківське метро стало укриттями для 15 тисяч мешканців міста. Протягом 89 днів харків’яни жили в ньому цілими родинами, з дітьми та домашніми улюбленцями. На станціях були облаштовані спальні місця, з’явилася школа, артстудія та навіть по-справжньому андеграундна галерея дитячих малюнків.

Колаборація «Нової пошти» та метро

Сьогодні банери на станціях нагадують про той складний період у житті міста. «Люк» звернувся за коментарем до прес-секретаря Харківського метрополітену Олексія Бітнера.

«Це комерційна реклама Нової пошти“, — каже він. — З нами погоджували виключно готові дизайн-макети та місця їх розміщення на рекламоносіях, що розташовані на станціях Харківського метрополітену».

Текст та фото — Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк