Головна - Новини - Держекоінспекція Харкова помітила вирубку 17 дерев

Держекоінспекція Харкова помітила вирубку 17 дерев

Час прочитання: < 1 хв

Державна екологічна інспекція виявила 17 спиляних та пошкоджених дерев на проспекті Ювілейному у Харкові. Екологи обіцяють вжити відповідних заходів.

«Люк» ділиться подробицями.

Днями Державна екологічна інспекція у Харківській області обстежувала зелені насадження в місті. У дворах будинків по пр. Ювілейному екологи виявили 17 дерев, самовільно спиляних або пошкоджених до ступеня припинення росту. Місце події оглянули разом з поліціянтами 5 роти 4 батальйону Управління патрульної поліції в Харківській області

«Держекоінспекцією у Харківській області готуються матеріали для вжиття заходів інспекційного реагування»,йдеться на Facebook-сторінці організації.

Нагадаємо, минулого тижня харків’янка Ірина Кравченко через суд домоглася відкриття кримінального провадження щодо вирубки дерев на Салтівці представниками КП «Харківблагоустрій».  Тоді йшлося про зелену зону по вул. Гвардійців-Широнінців, 43. 

Також харківські екоактивісти встановили збитки від обрізки дерев у сквері Стрілка. За інформацією Ірини Кравченко, цією обрізкою комунальники завдали мешканцям міста шкоди розміром у 210 тисяч гривень.

Антон Алохінссон, фото — Держекоінспекція у Харківській області, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк