Головна - Новини - «Санаторійна зона». У Харкові презентують гру за мотивами повісті Хвильового

«Санаторійна зона». У Харкові презентують гру за мотивами повісті Хвильового

Час прочитання: < 1 хв

До 130-річчя з дня народження Миколи Хвильового у Харківському ЛітМузеї презентують гру по мотивам його повісті «Санаторійна зона». Однак, в цій версії у героїв буде можливість втекти з заклятого місця подій.

«Люк» розповідає, що відомо про гру та як потрапити на презентацію.

Що це за гра?

У повісті Микола Хвильовий показує ізольований від навколишнього світу санаторій, в якому лікуються колишні романтики революції, чиї комуністичні ідеали були зруйновані. Вибратись з цього місця неможливо, як і не можна вирватись з «тюрми народів» більшості митців покоління Хвильового.

Однак у грі автори створили альтернативну версію подій — тут персонажі письменника зможуть здійснити втечу. 

«Ви перевтілитесь в цих неоднозначних персонажів з їхніми особливостями, подолаєте локації Санаторійної зони й познайомитеся з її мешканцями, що заважатимуть, а часом і сприятимуть вашій втечі», пишуть у ЛітМузеї.


Читайте також:


Створювати гру допомагали відвідувачі музею, які збирались на «таємні голосування» впродовж року. 

Гра розрахована на 2-6 гравців, а вікові рекомендації радять долучатися до неї людей старше 14 років.

Як потрапити на презентацію?

10 грудня можна буде протестувати гру. Однак, через обмеження кількості учасників, організатори збирають два пули людей: перший на 13:00, а другий — на 15:00. Щоб долучитися, необхідно зареєструватись за посиланнями тут або тут.

Участь у презентації та грі безкоштовна.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк