Головна » Адміністрація Липців може купити автомобіль з понад як мільйонною переплатою

Адміністрація Липців може купити автомобіль з понад як мільйонною переплатою

Час прочитання: < 1 хв

Липецька сільська рада може купити автомобіль за 2,85 мільйона гривень, переплативши за нього понад мільйон гривень.

«Люк» з посиланням на «Ґвару» розповідає детальніше.

Що відомо про тендер?

В системі моніторингу державних закупівель Prozorro з’явився тендер на закупівлю автомобіля Renault Master L3H2 випуском «не раніше 2024 року» або його еквіваленту. За нього готові віддати 2, 86 мільйона гривень. Мінімальний крок пониження ціни — 14 300 гривень. Товар мають поставити до 20 грудня поточного року.

24 вересня в системі була розкрита пропозиція від учасника ТОВ «Соллі Плюс» з автомобілем за 2 853 600 гривень, тобто на 7 тисяч гривень менше за оголошену вартість від Липецької сільради. Ця компанія є офіційним дилером імпортера АТ «Рено Україна» в Харкові.

Липці

Читайте також:


Чи ринкова це ціна?

На сайті «Соллі Плюс» продають тримісний фургон Renault Master L3H2 2024 року виробництва у двох варіантах: з переднім та заднім приводами. Ціна моделі з переднім приводом з урахуванням ПДВ складає 1 383 700 гривень, а з заднім — 1 552 900 гривень. 

Тобто, переплата за автомобіль може сягати 1,3 мільйона гривень.

Зазначимо, що липці є прикордонним з Росією селом, наразі звідти евакуювали майже все населення. Голова Липецької сільської військової адміністрації Олексій Слабченко повідомив журналістам, що наразі там проживає шість людей.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк