Головна » Новини » Владислав Краснощок випустив серію фотографій про війну. Кошти з продажів підуть на ЗСУ

Владислав Краснощок випустив серію фотографій про війну. Кошти з продажів підуть на ЗСУ

Час прочитання: < 1 хв

Харківський фотограф Владислав Краснощок випустив серію документальних воєнних фото «Documentation of War. Skykeepers over Beekeepers». Кошти з продажів знімків підуть на ЗСУ.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про серію?

Серію «Documentation of War. Skykeepers over Beekeepers» знято на чорно-білу плівку. Туди увійшли фотографії Краснощока після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Ціна набору — 1500 гривень або 35 євро (+15 євро за доставку за кордон). Придбати серію можна на сторінці фотографа або на сайті Photo Book Point.

Всі кошти від продажів митець спрямує 11 окремій бригаді армійської авіації «Херсон». 

Краснощок

Краснощок

Краснощок


Читайте також:


Хто такий Владислав Краснощок?

Владислав Краснощок — художник, представник Харківської школи фотографії. З 1997 по 2002 роки навчався на стоматологічному факультеті Харківського державного медичного університету. В 2004-2018 працював у Харківській державній клінічній лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. О.І. Мещанінова. Фотографією займається з 2008-го.

У 2010 році став учасником групи «Шило» разом з Сергієм Лебединським, Вадимом Трикозом та Василісою Незабаром

«Окрім документальної фотографії, що естетично трансформується завдяки технічним маніпуляціям, працює з анонімною архівами та ручним розфарбуванням — прийомами, що сформувалися в харківській фотографії ще від кінця 1970-х років. Також поєднує кадри із об’ємними скульптурними об’єктами. Займається станковою і друкованою графікою та стріт-артом», — йдеться про митця на сайті Музею Харківської школи фотографії.

З 2022 року активно фіксує російське вторгнення в Україну.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк