Головна » У Харкові проходить опитування щодо відбудови міста та, зокрема, Північної Салтівки

У Харкові проходить опитування щодо відбудови міста та, зокрема, Північної Салтівки

Час прочитання: < 1 хв

Харків’ян просять пройти опитування щодо їхніх потреб та бачення процесу відбудови міста та, зокрема, Північної Салтівки.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за опитування?

Опитування проводиться викладачками Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова та Київського національного університету будівництва і архітектури за підтримки Технічного університету Берліна

Опитування має за мету виявлення нагальних потреб мешканців міста та району під час війни та їх очікувань щодо процесів відбудови.

«Місто Харків і зокрема Північна Салтівка є предметом активних обговорень з березня 2022 року. Дослідження території міста та району було включено у дослідницькі та проєктні процеси на фаховому та  муніципальному  рівнях. Проте, спостерігається, що діяльність з відновлення району та формування бачення його майбутнього, спирається не на реальні потреби мешканців, а на узагальнене уявлення про територію та людей, які там проживають. Відбудова і розвиток міських територій потребують організації відповідної діяльності у тісній взаємодії з локальними громадами», — йдеться в описі опитування.


Читайте також:


Як пройти опитування?

Опитування є анонімним, його проходження займає кілька хвилин. Серед питань: озеленення району, облаштованість укриттями, процеси відбудови тощо.

Пройти опитування можна за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк