Головна » Вперше з початку повномасштабного вторгнення в Харкові провели тендери на ремонт доріг, — ХАЦ

Вперше з початку повномасштабного вторгнення в Харкові провели тендери на ремонт доріг, — ХАЦ

Час прочитання: < 1 хв

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради оголосив про проведення кількох тендерів на капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг у трьох районах на загальну суму понад 30 мільйонів гривень грн.

«Люк» з посиланням на «Харківський антикорупційний центр» розповідає детальніше.

Які угоди уклали?

На цей час департамент уклав з комунальним підприємством «Шляхрембуд» дві угоди. Зокрема, контракт на суму 3,21 мільйони гривень підписали на ремонт вулулиці Соборності України, 277, 279. 

Крім того, на 2,4 мільйони гривень уклали угоду на капітальний ремонт вулиці Женевської, 20/1, провулку Гаазького, 3, 5, провулок Нюрнберзького, 4, 6.

У всіх угодах прописаний ремонт доріг та тротуарів.


Читайте також:


Які угоди ще планують укласти?

Крім того, комунальники перемогли в тендері на капремонт проспекта Байрона, 39, 41 вартістю майже 12 мільйонів гривень.

До того ж тривають тендерні процедури на ремонт вул. Нескорених, 48-А, вулиці Гвардійців-Широнінців, 44 Б на суму 11,65 мільйонів гривень та капремонт по вулиці Іллі Коваля, 27 очікуваною вартістю 4,36 мільйони гривень.

«Варто зазначити, що з початку повномасштабного вторгнення ремонт доріг в місті відбувався в рамках угоди про утримання інфраструктури. Окремих тендерів на ремонт конкретних вулиць не проводили», — йдеться в матеріалі ХАЦ.

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк