Головна » Новини » Мистецький простір «Сцена» анонсував першу вечірку

Мистецький простір «Сцена» анонсував першу вечірку

Час прочитання: < 1 хв

Мистецький простір «Сцена», що нещодавно відкрився у Харкові, анонсував першу подію — вечірка під супроводом досвідчених діджеїв та діджейок під назвою «Акт1 Сцена1».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про подію?

Перша подія відбудеться 13 липня, за словами організаторів, цей момент є дуже хвилюючим для команди, бо вони презентують результат плідної роботи за останні кілька місяців.

«Ми вже жартуємо про  цей нескінченний “тестовий” період, бо звісно наша робота безперервно триває, а фантазія багата і вже заклали великий лист із планами на майбутнє», — написали вони. 

У лайн-апі:

  • 17:00 — Nikitah;
  • 19:00 — Monotronique;
  • 21:00 — JM.Dasha.

Вечірка відбудеться у просторі «Сцена» (Харківська набережна, 6). Вхід — 300 гривень, на вході діятиме фейс-контроль.


Читайте також:


Що це за простір?

«Сцена» відкрилась на місці клубу «Культура Звуку», що на Харківській набережній, 6. У коментарі «Люк» команда простору розповіла, що на локації проходитимуть творчі заходи, виступи та інші активності. 

«На “Сцені” цінують самовираження, тому чекають пропозицій від бажаючих тут виступити та й самі радо експериментують із форматами. Також, незабаром  у просторі “Сцени” відкриється вініл стор із платівками електронної музики різних жанрів, дбайливо відібраними у наймузичніших столицях Європи, який буде магнітом для багатьох діджеїв», — розповіли у команді проєкту.

stsena_sad

Крім цього, у «Сцени» є сад — локація для відпочинку, що відкрита з середи по неділю, з 17:00 до 22:00. Слідкувати за простором можна на його сторінці в Instagram.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк