Головна - Новини - Росіяни 22 травня вдарили по Харкову КАБом. Які наслідки? (оновлено)

Росіяни 22 травня вдарили по Харкову КАБом. Які наслідки? (оновлено)

Час прочитання: < 1 хв

Вдень, 22 травня, росіяни вдарили КАБом по середмістю Харкова. На місці виникла пожежа, є поранені.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

О 13:45 окупанти завдали удар по Харкову. За інформацією голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, росіяни били керованим боєприпасом.

На місці влучання є загоряння на автозаправній станції, крім цього, пошкоджено кафе. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Міський голова Ігор Терехов уточнив, що удар прийшовся на Шевченківський район. Також він повідомив, що внаслідок влучання є щонайменше четверо поранених.

UPD 14:21: Один з поранених — водій тролейбуса — у важкому стані, повідомив Синєгубов. Крім цього, є загоряння у багатоквартирному житловому будинку, пошкодження автомобілів.

UPD 14:35: кількість постраждалих зросла до дев’яти.

UPD 15:47: Харківська обласна прокуратура повідомила, що водію ампутували обидві ноги. Крім цього, росіяни також зруйнували цивільне підприємство у Холодногірському районі.

UPD 15:58: Терехов повідомив, що кількість постраждалих зросла до 10. Чотирьох з них госпіталізували. Також у багатоповерхівці поруч вибило вікна.


Читайте також:


Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк