Головна - Новини - В «Дія. Освіта» створили симулятор спілкування з людьми, що мають бойовий досвід

В «Дія. Освіта» створили симулятор спілкування з людьми, що мають бойовий досвід

Час прочитання: < 1 хв

На платформі «Дія. Освіта» створили симулятор, який допоможе навчитись взаємодіяти з людьми, що мають бойовий досвід.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про симулятор?

Міністерство охорони здоров’я повідомило, що на платформі «Дія. Освіта» з’явився симулятор, що може навчити коректно взаємодіяти з ветеранами війни.

«Звичайно, він не враховує всі варіанти, оскільки досвід кожної людини є унікальним і потребує індивідуального підходу», — йдеться у повідомленні.

Технічно — це інструмент, у якому експертка Координаційного центру психічного здоров’я Кабінету Міністрів України Ольга Горбаньова зачитує різноманітні побутові ситуації, в яких цивільні люди можуть зустріти ветеранів. Під кожну ситуацію дається три варіанти відповідей, один з яких є правильним.

«Після повернення зі служби в цивільному житті захисники й захисниці стикаються з різними викликами. Для полегшення їхньої реадаптації важливо забезпечувати всі необхідні для цього умови. Важливим компонентом тут є повага, одним зі способів виявлення якої є навички коректної комунікації», — йдеться на сайті проєкту. 

симулятор

Читайте також:


Як скористуватись симулятором?

Щоб скористатись інструментом треба зареєструватись на сайті «Дія. Освіта». Під час авторизації треба вказати своє ім’я, контактні дані та професію.

Ознайомитись із симулятором можна за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк