Головна - Новини - Диджеїнг та саунд-продюсинг. Простір Some People відкрив Школу креативних індустрій

Диджеїнг та саунд-продюсинг. Простір Some People відкрив Школу креативних індустрій

Час прочитання: 2 хв

Харківський Центр нової культури Some People відкриває Школу креативних індустрій. Там можна буде вивчати диджеїнг та саунд-продюсинг.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про навчання?

Організатори відберуть по 8 студентів на кожен напрямок. Головний критерій відбору — мотивація учасників, тож подаватись може будь-хто старше 14 років, з досвідом чи без.

«Цього року в нас буде декілька хвиль наборів абітурієнтів, тому не розчаровуйтесь якщо не потрапите в список перших студентів. Впевнені, що вже за декілька місяців зможемо з гордістю дивитись на сети випускників на подіях Some People і дружніх формацій», — заявляють у команді проєкту.

У програму курсу по диджеїнгу увійдуть 12 індивідуальних занять по 2 години від Komponente — резиденту Some People, що займається електронною музикою понад 6 років.

Саунд-продюсингу навчатимуть теж 12 занять по 2 години, викладатиме їх Monomonster, що понад 6 років займається звукорежисурою. Працював не тільки над музичними релізами, але і при створенні фільмів та вистав.

У команді проєкту розповіли «Люк», що пізніше планують запустити і нові напрямки.

«Сподіваємось, що ця школа дасть багато свіжої творчої енергії місту, якийсь новий поштовх для нього. В нас взагалі в Харкові якийсь кльовий рестарт в сучасній культурі відбувається, раді бути причетними до нього, віримо що це тільки початок», — розповів співзасновник Some People Микита Деменков.

Some People

Читайте також:


Як податись на навчання?

Податись на курс з диджеїнгу можна за цим посиланням, а на саунд-продюсинг — за цим.

Дедлайн подачі заявок на навчання — 31 липня. 

Що це за простір?

Формація Some People, у доробку якої проєкти Sneaker Mate, rap.ua, Buro22, «ТИСК» та ssweep, відкрили Центр нової культури у Харкові в 2023 році.

Там розташовано мультижанровий майданчик для івентів, що об’єднає електронну сцену, нову українську музику та сучасний театр, кімнату для аудіовізуальних перфомансів тощо.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк