Головна - Новини - Проєкт з підтримки партнерок українських військових «Невтомні» потребує фінансової допомоги 

Проєкт з підтримки партнерок українських військових «Невтомні» потребує фінансової допомоги 

Час прочитання: < 1 хв

Громадська організація «Теплосердні» запустила в Україні кампанію, аби зібрати гроші на реалізацію проєкту для партнерок захисників України. Вона триватиме два місяці.

«Люк» розповідає детальніше.

Що таке «Невтомні»?

Громадська організація «Теплосердні», що реалізує культурні заходи на підтримку Збройних Сил України, запустила проєкт «Невтомні». Це  культурно-мистецька ініціатива з підтримки партнерок українських військових. Вона покликана сприяти формуванню стійкої та міцної спільноти цих жінок.

Місія ГО «Теплосердні» — перетворення культури на інструмент усвідомлення своєї ідентичності та підтримки тих, завдяки кому ця культура продовжує існувати. Організатори кажуть у пресрелізі, що працюють як заради загиблих військових, так і тих, хто продовжує захищати Україну.

«Ми усвідомлюємо, що в першу чергу, кожен буде донатити для війська, адже тільки завдяки захисникам ми можемо бути зараз тут, — пояснює Богдана, ідейниця проєкту.

Водночас за багатьма успішно виконаними бойовими завданнями військового по ту сторону слухавки стоїть його невтомна, але часом самотня кохана людина. Я знаю про що говорю, бо також очікую коханого з фронту. Ці жінки є для своїх коханих, а ми хочемо бути для них».

У межах проєкту на учасниць чекає:

  • офлайн-ретрит у форматі співочої терапії;
  • психологічна підтримка;
  • навчання з волонтерської діяльності та культурного івент-менеджменту;
  • спільнота підтримки жінок, які розділяють схожий досвід.

Офлайн ретрит у форматі співочої терапії запланований для партнерок військових з усієї України на осінь 2024 року.


Читайте також:


Як можна підтримати проєкт?

6 червня команда проєкту запустила краудфандингову кампанію спільно з платформою «Моє місто», аби акумулювати кошти на реалізацію ініціативи «Невтомні». Так організатори формують спільноту українців, яких торкається дана проблема і які готові стати співтворцями проєкту для партнерок захисників України.

Краудфандингова кампанія триватиме 62 дні та покликана залучити 977 українців, які підтримають проєкт своїм внеском у розмірі 100 гривень. Долучитися можна за посиланням.

Текст та обкладинка — Антон Алохінссон

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк