Головна - Новини - Українським бізнесам та ГО пропонують замовляти послуги у молоді з інвалідністю

Українським бізнесам та ГО пропонують замовляти послуги у молоді з інвалідністю

Час прочитання: < 1 хв

ГО Центр «Розвитку КСВ» пропонує бізнесам, агенціям та представникам інших громадських організацій замовляти послуги у молоді з інвалідністю, яка пройшла у них курс по розвитку навичок для фрилансу.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за курс?

Курс «Career Hub Pro: фриланс для молоді з інвалідністю 4.0» є безоплатною можливістю для молоді з інвалідністю отримати нові навички. Їх навчають копірайтингу, графічному дизайну, відеомонтажу та самопрезентації.

Четвертий набір на курс триває з 28 лютого, за цей час 70 студентів та студенток вивчили новий інструментарій. 

«Наразі їм потрібна підтримка в отриманні свого першого замовлення, яке вони зможуть реалізувати під час практичної частини навчального курсу за підтримки кваліфікованих менторів», — кажуть організатори у пресрелізі.

Курс існує вже рік. За цей період часу було реалізовано 3 навчальні програми, які охопили 255 молодих людей, серед яких 144 успішно завершили навчання та отримали сертифікат. Крім того, 55 учасників/ць (25%) отримали пропозицію подальшої співпраці за результатами виконання тестових завдань від реальних замовників/ць.


Читайте також:


Які послуги можна замовити у студентів?

Організатори курсу пропонують бізнесам, агенціям та представникам інших ГО замовляти у студентів наступні послуги:

  • Копірайтинг: назви, слогани, дописи в соцмережі, статті для блогу, тексти на сайт.
  • Графічний дизайн: дизайн логотипу, дизайн односторінкової поліграфічної продукції (візитки, листівки, флаєри тощо), дизайн для соцмереж: дописи, сториз, іконки для закріплених сториз, інший дизайн згідно з готовою айдентикою компанії, нескладні векторні ілюстрації.
  • Відеомонтаж: монтаж відео для YouTube (базова кольорокорекція, вирізання пауз, базове налаштування звуку, спливаючий текст), контент для соціальних мереж (субтитри до розмовних рілзів, нарізки відео під музику, експертне відео).

Щоб замовити послуги необхідно до 14 квітня заповнити форму за посиланням, вказавши, які послуги вас цікавлять. 

Також можна долучитись до підтримки учасників/-ць у їх професійній реалізації та стати для них ментором/-кою і супроводжувати їх під час практики на період 03.05-17.05. Для цього необхідно заповнити форму за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк