Головна - Новини - Гастролокація «7йсклад» шукає орендарів в історичний будинок

Гастролокація «7йсклад» шукає орендарів в історичний будинок

Час прочитання: 2 хв

«7йсклад» оголосив про пошук орендарів для історичної будівлі на вулиці Скрипника, у дворі якої й знаходиться гастролокація. Запрошуються проєкти зі сфери послуг та ритейлу, на кшталт книгарні чи тату-студії.

«Люк» ділиться подробицями.

Що відбувається?

Гастролокація «7йсклад» знаходиться у дворі історичного будинку на вулиці Скрипника, 7. До повномасштабного вторгнення в ньому планувалось відкриття еспресо-бару з обсмажуванням кави, нічного клубу, фотостудії, антикварної лавки, шоуруму, коворкінгу та школи акторського мистецтва.

Через повномасштабне російське вторгнення деякі з цих закладів уже не відкриються. Тому команда «Сьомого» шукає нових орендарів для вільних просторів цього будинку, щоб спільно будувати систему взаємопідтримки.

«Нам цікаві різні проєкти зі сфери послуг та ритейлу: від тату-салону чи фотостудії до книгарні або вініл-стору, — пише «7йсклад» в Instagram. — Ми вигадали дійсно лояльні умови, враховуючи наше сьогодення, та відкриті до ваших пропозицій».

Команда просить зацікавлені у співпраці проєкти написати їм у директ.

Що це за будинок?

Будівля на Скрипника, 7 була зведена у 1897 році для професора судової медицини Миколи Залеського. Це один з перших проєктів Олексія Бекетова, побудований в еклектичній манері, коли архітектор ще тільки шукав свій стиль.

Антон Алохінссон, фото — Іван Пономаренко, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк