Головна - Новини - У Львові Харківська школа архітектури проведе дискусію про архітектуру

У Львові Харківська школа архітектури проведе дискусію про архітектуру

Час прочитання: < 1 хв

У Львові відбудеться відкрита дискусія про архітектуру від Харківської школи архітектури (ХША). Під час неї обговорять важливість галузевої освіти та як її можна використовувати в інших сферах.

«Люк» розповідає про подію детальніше.

Що це буде?

Харківська школа архітектури організовує відкриту дискусію «Архітектори в часи змін. Як архітектурна освіта стає у нагоді в інших професійних сферах, і що варто змінювати у самій освіті та значенні професії». 

За словами організаторів, необхідність планувати і водночас відповідати на зміни соціального та економічного клімату — умова роботи будь-якого сучасного архітектора, зокрема в Україні.

«Формування способу мислення та сприйняття світу як архітектора закладається в освіті, з її перевагами та недоліками. В світлі стрімких змін, чи актуальна і затребувана сучасна архітектурна освіта в українських університетах? Чи затребувані архітектори та їх компетенції в інших сферах?», — пишуть організатори.


Читайте також:


Хто спікери?

Модеруватиме подію архітектор та викладач ХША Денис Козак. Спікерами будуть:

  • Ігор Цимбровський — архітектор, музикант, художник, поет. Головний архітектор Музею народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького.
  • Назар Павлеса — архітектор, предметний дизайнер, співзасновник дизайн студії Dobro.
  • Ярослав Терновський — експерт у сфері створення клієнтського досвіду та розвитку сервісної культури.

Дискусія відбудеться 16 січня о 18:30 в лекторії, що в укритті Львівської національної академії мистецтв (Львів, вул. Кубійовича 35А). 

Зареєструватись на подію можна за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк