Головна - Новини - Тварини з Харківщини потребують допомоги через наступ росіян. Як допомогти?

Тварини з Харківщини потребують допомоги через наступ росіян. Як допомогти?

Час прочитання: < 1 хв

Харківське комунальне підприємство «Центр поводження з тваринами» звернулось до містян з проханням прихистити собак і котів, щоб допомогти вивезти їх із зони бойових дій.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Як повідомили у міськраді, до притулку надходить багато дзвінків з проханням забрати тварин з зони бойових дій. Оскільки вольєри в притулку вже переповнені, містян закликають долучитися до порятунку домашніх улюбленців. 

Усі тварини щеплені від сказу та вірусних захворювань, кастровані чи стерилізовані, оброблені від паразитів.

Звернутися до міського притулку можна щодня, з 9:00 до 16:30, за адресою: пр. Гагаріна, 358 або за номером 0800 504 313.


Читайте також:


Як ще можна допомогти тваринам?

На нагальну потребу допомогти тваринам Харківщини звернули увагу і в організації UAnimals.

«Через обстріли та російський наступ ми вже не можемо потрапити в села і містечка, куди заїжджали ще буквально тиждень тому. Сьогодні нас не пропустили в Липці та Веселе. Людей із прикордоння примусово евакуюватимуть, і станом на сьогодні з області евакуювалися майже шість тисяч людей. Багатьом із них потрібна допомога з евакуацією тварин, а притулкам та волонтерам, які залишаються, — найнеобхідніше для виживання», — заявили в організації. 

З огляду на це, волонтери UAnimals відкрили додатковий збір, щоб не зупиняти допомогу. Організація хоче продовжувати евакуаційні рейси, поки це буде можливо, та по максимуму забезпечувати кормом для тварин мешканців сіл, які можуть опинитися під вогнем чи в окупації.

Задонатити на збір можна за посиланням.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк