Головна - Новини - У Харкові відкрилася «Капличка» з випічкою 

У Харкові відкрилася «Капличка» з випічкою 

Час прочитання: < 1 хв

Нова пекарня «Капличка» відкрилася у Харкові, на майдані Героїв Небесної Сотні. Офіційне відкриття відбудеться 25 травня, а до того часу заклад працюватиме у тестовому режимі.

«Люк» ділиться подробицями.

У Харкові, на майдані Героїв Небесної Сотні, відкрилася нова пекарня «Капличка». Заклад створила команда вже знайомої харків’янам пончикової Super Duper. 

«Ми любимо хліб і булки, тому робили місце для себе, щоби нам було класно працювати», — описують ідею закладу засновники «Каплички». 

Піч знаходиться прямо у залі. За словами команди, так зробили, аби гості бачили, як для них печуть хліб, а пекар — для кого він його випікає. Окрім хліба на заквасці у меню є також фірмові пончики, вишневий пиріг, канеле та булки з листкового тіста.


Читайте також:


Ще один ключовий елемент закладу — розпис стелі, що розповідає історію закладу та нагадує власне капличку. Інтерʼєр доповнює куплений на OLX бумбокс та стос дисків з барахолки. Зараз у залі немає посадкових місць, проте команда обіцяє згодом додати кілька столиків. Також «Капличка» має спільний із закладом Ga.Ga літній майданчик просто неба.

Пекарня знаходиться за адресою: проспект Гагаріна, 1.

«Капличка» працюватиме в тестовому режимі до 25 травня. Часи роботи: з 11:00 до 17:00 (у тестовому режимі), з 8:00 до 17:00 (після 25 травня).

Заклад pet-friendly.

У «Капличці» можна скуштувати найвідоміші у Харкові пончики з арахісовою пастою
У «Капличці» можна скуштувати найвідоміші у Харкові пончики з арахісовою пастою

Текст та обкладинка — Антон Алохінссон, редактура — Олександра Пономаренко

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк