Головна - Новини - Мережа кав’ярень Makers відкриває заклад в Ізюмі

Мережа кав’ярень Makers відкриває заклад в Ізюмі

Час прочитання: < 1 хв

У п’ятницю, 10 травня, в Ізюмі Харківської області в тестовому режимі відкривається кав’ярня з мережі Makers.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про нову кав’ярню?

Команда кав’ярні повідомила, що вони офіційно відкриються 17 травня, однак в тестовому режимі почнуть варити каву вже цієї п’ятниці.

«Для нас це шлях майже в рік, який реалізовується дуже швидко, з розумом та особливим підходом. Всю історію розповімо трішки згодом», — розповіли у команді.


Читайте також:


Як можна допомогти кав’ярні?

Команда Makers також звернулась до своєї аудиторії з проханням долучитись до відкриття. Для цього можна передати їм речі, що стануть частиною нового простору.

«Може у тебе є стильні речі, які ти хотів би передати до Ізюму, щоб вони стали частиною нашої кавʼярні? Це може бути: кімнатні рослини, постери, вінілові пластинки, цікавий посуд, фігурки, стільці та інші цікаві меблі, настільні ігри, коври і може ще щось прикольне є. Також раптом у когось є проектор, який стоїть без діла – ми дуже хочемо робити в Ізюмі кіновечори для наших гостей.

Це прохання не задля збору непотрібного хламу, а для тих, хто хоче разом з нами зробити щось круте та стильне у місті Ізюм, повірте, там є кому це зараз потрібно», — звернулась команда.

Принести речі можна у Makers на Григорія Сковороди, 66.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк