Головна - Новини - Кіт Степан виїхав з України. Де він тепер?

Кіт Степан виїхав з України. Де він тепер?

Час прочитання: 2 хв

Харківський кіт-інфлюенсер Степан разом із родиною власників переїхав до Німеччини. Це сталося після того, як через російський обстріл кіт зазнав сильного стресу.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

10 березня цього року на сторінці кота Степана з’явився допис, в якому він розповідає, що знайшов нову домівку за кордоном.

«Дорогі друзі! Ми знайшли наш новий дім у Німеччині. Я почуваюся добре. Дякую за ваші думки», — йдеться у дописі.

Також на знимках видно, що у Німеччині тепер живе і його «дружина» Стефанія.


Читайте також:


Що цьому передувало?

12 лютого у коментарях під публікаціями кота Степана почали писати, що він та його дружина, кішка Стефанія нібито зникли з ветклініки, де перебували на лікуванні після російського обстрілу. Також коментатори повідомили, що з власницею котів зв’язатись не вдається.

До цього на сторінці опублікували допис, на якому кота сфотографували поруч із табличкою з надписом: «I need your help».

«Разом ми збирали кошти для тварин в Україні й завдяки нашим спільним зусиллям багато моїх пухнастих і не дуже родичів, котів і собак, інших чотирилапих і пернатих було врятовано. Я не шкодував зусиль, щоб використати свої лапи для переведення зібраних коштів на підтримку України», — йшлося в публікації.

Господарі кота Степана повідомили, що він нібито потребує лікування і для цього їм необхідна фінансова допомога. Однак пізніше допис було видалено.

«Люк» намагався зв’язатись з власницею котів, але її телефон був поза зоною доступу, а на повідомлення у соціальних мережах вона не відповіла.

Пізніше на сторінці Степана з’явився допис, в якому власники повідомили, що з котами все добре, однак, вони були вимушені покинути Харків.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк