Головна - Новини - «Наш Формат» випускає другий наклад збірки віршів Максима Кривцова

«Наш Формат» випускає другий наклад збірки віршів Максима Кривцова

Час прочитання: < 1 хв

Видавництво «Наш Формат» оголосило про випуск нового накладу збірки «Віршів з бійниці» авторства Максима «Далі» Кривцова, який загинув, захищаючи Україну.

«Люк» розповідає про поета та де замовити книгу.

Що вирішили у видавництві?

8 грудня видавництво «Наш Формат» заявило, що всі кошти, зібрані з продажів теперішніх і майбутніх накладів збірки Максима Кривцова, будуть передані на благодійність. Половина перераховуватиметься його родині, решта — ГО «Реформація» на просвітницькі книжкові проєкти для військових. Усі витрати, пов’язані з друком і розповсюдженням видання, видавництво оплачуватиме власним коштом.

«Ми дуже хотіли, щоб читач побачив не тільки військового поета, а й митця з тонкою душевною конструкцією і поглядом художника. Тому разом обрали для книжки плівкові фото, які Макс робив протягом останніх років. Він хотів відкритися читачеві і взаємодіяти з ним, тож написав про себе так, ніби це анкета в тіндері. А ще придумав додати в книжці сторінки, де читач намалює його вірша чи напише свого», — зазначили у видавництві.

Перший наклад його збірки вже розкупили, однак зараз є можливість передзамовити другий за посиланням. 


Читайте також:


Хто такий Максим Кривцов?

Максим Кривцов — український поет та військовий. Був учасником Революції Гідності, з 2014 року захищав Україну в лавах ЗСУ, потім працював у Центрі реабілітації та реадаптації учасників АТО та ООС і у Veteran Hub. Після початку повномасштабного вторгнення в 2022 році повернувся на фронт.

Загинув 7 січня 2023 року. 

Текст — Антон Малиновський, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк