Головна - Новини - Сергій Жадан відкрив збір на створення культурного простору у селищі Високому

Сергій Жадан відкрив збір на створення культурного простору у селищі Високому

Час прочитання: < 1 хв

Український письменник та поет Сергій Жадан оголосив збір на відновлення приміщення у селищі Високому Харківської області. Там він із командою планує зробити культурно-освітній простір.

«Люк» розповідає детальніше.

Що планують зробити у Високому?

Культурно-освітній простір планують зробити у приміщенні старої аптеки, яке відреставрують та обладнають всім необхідним. 

«Нині ми допомагаємо відремонтувати і запустити культурно-освітній простір у селищі Високому (де свого часу жив великий Гнат Хоткевич) — місце для всіх активних, ініціативних та небайдужих. Хочемо зібрати на ремонтні роботи 400 тисяч гривень. Сто тисяч від мого благодійного фонду ми вже закинули. Запрошуємо всіх доєднуватись!», — сказав Жадан.

У новому просторі планують проводити культурні, освітні та реабілітаційні проєкти для дітей, дорослих та ветеранів, які мешкають у селищі.

«Зараз ця будівля знаходиться у занедбаному стані, але я впевнений, що ми все відремонтуємо, і це місце наповниться життям, сміхом і голосами», — запевнив поет.


Читайте також:


Як можна допомогти?

Загальна сума збору — 400 тисяч гривень. Поповнити «банку» можна за посиланням або по номеру картки — 5375 4112 1602 6075.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк