Головна - Новини - House of Europe запустив платформу допомоги креативним бізнесам. Як туди податись?

House of Europe запустив платформу допомоги креативним бізнесам. Як туди податись?

Час прочитання: < 1 хв

House of Europe запустив платформу для допомоги креативному бізнесу Creative Business Boost. Ця програма допоможе українцям вивести свою справу на новий рівень.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за програма?

Creative Business Boost — програма, що допоможе підприємцям вийти на іноземний ринок, запустити новий продукт або облаштувати виробництво. В якості допомоги учасники можуть розраховувати на 10000 євро на розвиток бізнесу, чотири бізнес-консультації, спілкування з експертами з ЄС та регулярні зустрічі з іншими креативними підприємцями.

Подаватись можуть підприємці зі сфери музики, перформативних мистецтв, відео, архітектури, ремесел, дизайну та інших секторів креативних індустрій.

«Тут власники зрілих підприємств отримають усе, щоб вивести свою справу на новий рівень. Від простору допомоги та менторства до 10 000 євро — ми підтримаємо вас у підкоренні іноземного ринку, запуску нового продукту чи створенні виробничого цеху в стінах компанії», — йдеться на сторінці проєкту. 


Читайте також:


Які критерії участі?

Подаватись можна, якщо ваш бізнес:

  • приносив дохід до повномасштабного вторгнення й продовжує працювати зараз;
  • зареєстрований до лютого 2022 року;
  • зареєстрований в Україні;
  • має діючий ФОП, ТОВ, ПП тощо;
  • комерційний: ГО, БФ тощо не можуть подаватися;
  • має команду від 3 до 50 людей;
  • має власні продукти та канали продажів; 
  • має оборотні активи.

Як подати заявку?

Подати заявку можна на онлайн-платформі House of Europe. Туди ж потрібно подати бюджет, реєстраційні документи бізнесу та реквізити банківського рахунку для переказу. 

Дедлайн для подачі — 30.04 о 15:00 за київським часом. Деталі програми можна дізнатись на сайті, а також долучитися до прямого ефіру на сторінці House of Europe у Facebook. Подія відбудеться 17.04 о 14:00.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк