Головна - Новини - 1500 доларів на бізнес. «Сфера» оголосила опенкол на гранти для жінок та ЛГБТК+

1500 доларів на бізнес. «Сфера» оголосила опенкол на гранти для жінок та ЛГБТК+

Час прочитання: < 1 хв

Громадська організація ХЖО «Сфера» оголосила опенкол на отримання грантів для бізнесу, який належить харківським жінкам та ЛГБТК+ спільноті.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про програму?

Програма має на меті фінансово підтримати жінок та ЛГБТК+ спільноту, підсилити та відновити їхні справи, аби у майбутньому вони мали стабільність і забезпечували себе самі. Наразі доступно 60 грантів до 1500 доларів кожен.

Грант можуть отримати повнолітні жінки та ЛГБТК+, які зараз проживають у Харкові або Харківській області та в яких є українське громадянство. Перевага надаватиметься тим, хто вже зараз має власну справу або прагне відновити стару.

«Грант можна отримати на підсилення або відновлення вашої справи. Наприклад, купівля обладнання, сировини, розробку дизайну і реклами тощо. Грант НЕ можна отримати на навчання, товари для продажу, ремонт чи оренду приміщення», — йдеться в дописі.


Читайте також:


Як отримати грант?

Податися на отримання гранту можна, заповнивши реєстраційну форму за посиланням до 15 травня включно. Після цього комісія проєкту проаналізує та оцінить усі заявки за такими критеріями:

  • відповідність умовам конкурсу (правильність заповнення заявки, відсутність зловживань з боку заявниці чи заявника, дотримання вказаного бюджету на один малий грант),
  • зрозумілість заявки та вмотивованість заявниці або заявника,
  • чіткість фінансового плану.

Результати опенколу оголосять 1 червня.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк