Головна - Новини - «Харків. Культура. Залізобетон». У місті проходить конференція креативних індустрій 

«Харків. Культура. Залізобетон». У місті проходить конференція креативних індустрій 

Час прочитання: < 1 хв

27 та 28 червня проходить міжнародна конференція креативних індустрій. Вона присвячена актуальним проблемам культурних інституцій та відбувається одразу на трьох майданчиках — у Харкові, Вільнюсі та Мілані.

«Люк» розповідає, які питання обговорюються на конференції та як до неї долучитися.

Що це за подія?

27 та 28 червня у Харкові проходить міжнародна конференція креативних індустрій «Харків. Культура. Залізобетон: виклики, можливості, перспективи». Організатор — Схід Опера (Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка).

На зустрічі говоритимуть про головні виклики культурно-мистецької галузі України та Харкова зокрема. Учасники шукатимуть можливі відповіді серед європейського досвіду, вибудовуючи горизонтальні зв’язки між культурними інституціями різних країн.

Як долучитися до конференції?

Організатори конференції запрошують приєднатися представників креативних індустрій, музичних, театральних та кінодіячів. Для участі онлайн потрібно заповнити заявку за посиланням.

Реєстрація на офлайн-заходи відбувається з 9:30 до 10:00 у приміщенні ХНАТОБу за адресою: Харків, вул. Сумська, 25. Доповіді та дискусії триватимуть до 18:00, після чого заплановане неформальне спілкування.

Участь в усіх заходах безкоштовна.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк