Головна - Новини - Харків’янин створив петицію про окремі смуги громадського транспорту на проспекті Гагаріна

Харків’янин створив петицію про окремі смуги громадського транспорту на проспекті Гагаріна

Час прочитання: < 1 хв

На сайті Харківської міської ради з’явилася петиція щодо створення на проспекті Гагаріна виділеної смуги для міських автобусів та тролейбусів, аби оптимізувати трафік на цій вулиці.

«Люк» ділиться подробицями.

13 січня на сайті Харківської міськради з’явилася петиція харків’янина Стаса Світличного про оптимізацію дорожнього руху на проспекті Гагаріна. Він пропонує створити виокремлені смуги для міського транспорту, аби позбутися заторів на цій вулиці: 

«По проспекту Гагаріна ходять як тролейбуси, так і автобуси, тому правильним рішенням було би виділення окремих смуг, за рахунок чого і автобуси, і тролейбуси зможуть їхати швидше», — пише автор петиції.

Він також вважає, що виділення смуг зможе допомогти у перевезенні пасажирів до станції метро «Проспект Гагаріна», поки не відкрилася станція «Одеська».

Зараз під петицією менше сотні підписів. Аби її розглянула міськрада, потрібно зібрати щонайменше 2000 голосів. Долучитися до петиціїї можна за посиланням.

Петиція про виділені смуги на сайті Харківської міської ради
Петиція про виділені смуги на сайті Харківської міської ради

Читайте також:


Антон Алохінссон, обкладинка — Макс Бурєнок

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк