Головна - Новини - Біля Сумського ринку у Харкові встановили антипаркувальні стовпчики. Чому це важливо?

Біля Сумського ринку у Харкові встановили антипаркувальні стовпчики. Чому це важливо?

Час прочитання: < 1 хв

16 січня харківські комунальники встановили делінеатори на повороті трамвайних колій біля Сумського ринку. Так називаються спеціальні стовпчики, які обмежують паркування у заборонених місцях.

«Люк» розповідає детальніше.

Поворот трамвайних колій на розі вулиць Трінклера та Хвильового завжди був проблемним місцем для міського транспорту. Попри заборонні знаки тут часто паркувалися автівки, створюючи затори. Сьогодні, 16 січня, харківські комунальники встановили у цьому місці спеціальні антипаркувальні стовпчики-делінеатори. На це звернув увагу Максим Цвеліх, автор блогу про міський електротранспорт:

«Це місце — одне чи не найпроблемніше із паркуванням на лінії 12 трамвая у центральній частині міста,пише він у Facebook. — Через горе-водіїв тут часто стоять трамваї через неможливість проїхати у межах виносу кузова, через що виникали затримки. Протягом останнього часу тут чергували патрулі і попереджали про неправильне паркування. Тепер одним проблемним місцем менше».

Антипаркувальні делінеатори біля Сумського ринку

Антипаркувальні стовпчики біля Сумського ринку

Делінеатори біля Сумського ринку

Антипаркувальні стовпчики-делінеатори біля Сумського ринку


Читайте також:


Текст, фото та обкладинка — Антон Алохінссон

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк