Головна - Новини - Харківський гурт «Курган & Agregat» випустив два альбоми на вінілі

Харківський гурт «Курган & Agregat» випустив два альбоми на вінілі

Час прочитання: 2 хв

Хіп-хоп гурт за Харківщини «Курган & Agregat» вперше вийшов у форматі вінілових платівок — і одразу двома альбомами.

«Люк» розповідає детальніше.

Про вінілові альбоми

У вівторок, 16 травня, гурт «Курган & Agregat» повідомив про вихід одразу двох альбомів на вінілі:

«Коли ми записували перші треки в шкафу, то і близько не думали, шо це будуть слухати люди! Пройшло трішки більше 10 років, і сьогодні ми випускаємо одразу два альбома на вінілі!пише Аміль Насіров на своїй Facebook-сторінці. — Курган і Агрегат на вінілі! Ви розумієте прикол?»

«Курган & Agregat» вперше випустили вінілові платівки — і одразу двома альбомами. Джерело: Аміль Насіров

До збірки The Best увійшли треки «Крик души» та «Лове», відсутні на стрімінгових платформах, а також «Любопитство» з сольного альбому учасника гурту Євгена Володченка. Замовити іменну платівку з автографами учасників гурту можна за посиланням.

Про гурт

Гурт «Курган & Agregat» з’явився десять років тому в селищі Близнюки Харківської області. Троє учасників — Євген Володченко та брати Аміль і Раміль Насірови — виконують треки у стилі хіп-хоп з суржиком, лайкою та слобожанським говором.

Нещодавно близнюки Насірови знялися у стрічці українського режисера Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Світова прем’єра фільму відбулася восени 2022 року на Венеційському кінофестивалі, національна — на  батьківщині братів, у Близнюках.

За перший місяць прокату стрічка зібрала майже 30 мільйонів гривень у прокаті, завдяки чому увійшла до десятки найкасовіших українських фільмів з часів Незалежності 

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк