Головна - Новини - «Моє Місто Харків» оголошує новий пітчинг соціальних проєктів 

«Моє Місто Харків» оголошує новий пітчинг соціальних проєктів 

Час прочитання: < 1 хв

Краудфандингова платформа «Моє Місто Харків» оголосила про прийом соціальних проєктів на дофінансування. У пріоритеті — культурні та освітні ініціативи, захист довкілля та підтримка вразливих верств населення.

«Люк» розповідає, як подати заявку.

«Моє Місто Харків» — це платформа, яка збирає кошти для розвитку громадських проєктів міста та надає їм інформаційний супровід. Команда волонтерів допомогає презентувати проєкти, відкривати збори на них та оформлювати документацію. За два роки існування «Моє Місто Харків» встигла успішно реалізувати 35 проєктів.

Сьогодні платформа оголосила про прийом соціальних проєктів на дофінансування:

«Харків, місто невичерпних можливостей та неймовірного потенціалу, готове змінюватися на краще завдяки ініціативам громадських організацій та активістських груп. І ось для вас чудова новина: краудфандингова платформа “Моє Місто Харків” готова надати фінансову підтримку вашим ідеям та проєктам, спрямованим на покращення нашого міста», — зазначено у дописі на Facebook-сторінці платформи.

Розглядатимуться будь-які ідеї, спрямовані на розв’язання соціальних проблем Харкова. Це може бути організація культурних подій, розвиток освітніх ініціатив, захист довкілля, підтримка вразливих верств населення та дітей тощо.

Щоб отримати підтримку свого проєкту, потрібно зареєструватися за посиланням та заповнити всі необхідні поля. Засновники платформи зауважують, що для заявок важливими є відсутність політичної пропаганди та спрямованість на покращення якості життя у місті.

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк