Головна - Новини - Травнева толока. Волонтери «БУР» оголосили масштабне прибирання парків та скверів

Травнева толока. Волонтери «БУР» оголосили масштабне прибирання парків та скверів

Час прочитання: < 1 хв

Волонтерський рух «Будуємо Україну Разом» (БУР) оголошує всеукраїнську акцію прибирання зелених зон. Вона проводиться вже третій рік поспіль в усіх містах країни.

«Люк» розповідає, як долучитися до цієї ініціативи.

Громадська організація «БУР» анонсувала  одноденну акцію прибирання зелених зон по всій країні. Вона приурочена до Європейського дня парків і має на меті привернути увагу до відновлення чистоти довкілля.

«БУР» оголосив набір координаторів акції на місцях. Ними можуть стати молоді активісти, члени громадських організацій, працівники органів місцевої влади та всі, хто бажає зробити своє місто чи село чистішим.

«БУР» пропонує приєднатися до ініціативи у двох ролях:

  • Локальний координатор — відповідальний за організацію толоки у своєму населеному пункті. 
  • Регіональний координатор — відповідальний за проведення толок у своїй області. Організовує толоку у власному місті чи селищі, а також супроводжує локальних координаторів в проведенні толок в їх населених пунктах. Він також отримує мерч та матеріали від «БУР» та передає локальним координаторам за їх власний рахунок.

Цьогоріч толока відбудеться 27 травня з 10:00 до 14:00 в усіх територіальних громадах України, які захочуть до неї приєднатися. 

Щоб долучитися, потрібно заповнити форму за посиланням. Дедлайн подачі заявок — 4 травня, 8:00.

Додаткові питання можна задати менеджерці проєкту Олені по електронній пошті.


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк