Головна » Новини » У Харківському академічному драматичному театрі відбудеться прем’єра за творами Йогансена

У Харківському академічному драматичному театрі відбудеться прем’єра за творами Йогансена

Час прочитання: < 1 хв

13 липня у Харківському академічному драматичному театрі відбудеться прем’єра вистави за мотивами творів письменника Майка Йогансена «Суєта або Позапланова експедиція в Слобожанську Швейцарію».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про виставу?

Вистава «Суєта або Позапланова експедиція в Слобожанську Швейцарію» є адаптацією творів харківського письменника Майка Йогансена. У театрі кажуть, що його роботи «пророкували події ХХІ століття».

«Тільки завдяки нам ви відкриєте для себе магічну красу та мерехтливий колорит нашого краю! Тільки наші п’ять Чарівних Агітаторок та один Містичний Дідусь зможуть провести вас шляхами нашого краю! Тільки на нашій виставі ви відправитесь в 2-годинну експедицію, турне, тріп, називайте, як хочете, по Слобожанській Швейцарії!», — йдеться в описі вистави.


Читайте також:


Як потрапити на прем’єру?

Вистава відбудеться 13 липня о 18:00, квитки можна купити у касі театру. 

Локацію глядачам повідомлять за день до прем’єри.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа про Харків, яке висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк