Головна » З «Курганом» на обкладинці. Вийшов п’ятий випуск журналу «ПОТОП»

З «Курганом» на обкладинці. Вийшов п’ятий випуск журналу «ПОТОП»

Час прочитання: < 1 хв

Сьогодні вийшов п’ятий випуск друкованого журналу про музику та культуру «ПОТОП» під назвою «Непомітні». На обкладинці зображено Євгена «Кургана» Володченка (учасника гурту «Курган & Agregat») та гурт «Хамерман Знищує Віруси».

«Люк» розповідає детальніше.

Що у новому випуску?

У п’ятому випуску журналу «Курган» дав велике програмне інтерв’ю, в якому вперше розлого розповів про свою безпосередню участь в повномасштабній війні та світоглядні зміни, які відбулись з ним за час служби й після її закінчення. «Хамермани» ж поділились секретом — як їм вдається майже три десятиліття залишатись осторонь «жлобського шоубізнесу» та чинити культурний спротив, що надихає все нові та нові покоління наступників? Фотографувала героїв Поліна Полікарпова.

Також в номері: розлогі, «no-bullshit» підсумки 2023 року в українській музиці; вільна аналітика стану музичної індустрії від посудомийника; історія культурної революції на флешці, яку розпочав шоумен та ТікТок-феномен Віталій Лобач та багато іншого. 

Крім цього, в п’ятому випуску містяться класичні сповіді читачів «ПОТОПу», колонки самопроголошених філософів, статті про кіно, телебачення та вебкомерцію. Усередині журналу бонус — відривний плакат з «Хамерманами», який можна повісити на стіну. 

ПОТОП

ПОТОП


Читайте також:


Як придбати примірник?

Придбати журнал можна на офіційному сайті видавництва онлайн. Кількість примірників журналу суворо обмежена, додаткові наклади не плануються.

Частина прибутку з продажів журналу традиційно піде до фонду Musicians Defend Ukraine.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк