Головна - Новини - Навички в IT і не тільки. В Україні запускають безоплатне навчання для партнерок військових

Навички в IT і не тільки. В Україні запускають безоплатне навчання для партнерок військових

Час прочитання: < 1 хв

Освітня фундація Projector Foundation запускає безоплатне навчання для 130 жінок-партнерок українських військовослужбовців та ветеранів. Вони зможуть опанувати навички в сферах IT, SMM та інших.

«Люк» розповідає детальніше про курси та як на них потрапити.

Що за новий проєкт?

Projector Foundation називають себе «фундацією третьої хвилі», яка розвиває креативний та інноваційний потенціал України через вільну освіту. Вона працює у пʼяти напрямах: освіта для жінок, ветеранські програми, креативні індустрії, реформування профтехосвіти й підприємництво.

Новий проєкт, розроблений спеціально для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів, допомагає здобути професійні навички і подальше кар’єрне зростання. Ініціатива реалізується за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)».

Взяти участь можуть жінки-партнерки (дівчата, жінки, наречені, дружини) воїнів в полоні, зниклих безвісти або загиблих військовослужбовців та ветеранів, які проживають у Сумській, Чернігівській, Одеській, Харківській, Херсонській, Запорізькій, Миколаївській та Дніпропетровській областях віком від 18 років. 

В межах проєкту студенткам потрібно буде підписати лист-затвердження, що вони є партнерками військовослужбовця або ветерана та проживають у зазначених областях.


Читайте також:


Які курси пропонують?

Податися на навчання, що стартує в січні, можна за шістьма напрямами:

Окрім теорії, студентки отримають практичний досвід роботи з замовниками. Завдання на курсах базуватимуться на розв’язанні робочих задач, тож по завершенню партнерки військових та ветеранів отримають сертифікат і портфоліо з готовими кейсами. 

Дедлайн подачі заявок — 10 грудня 2023 року (неділя, о 23:00). Деталі щодо умов участі та реєстрації можна знайти за посиланням, а залишити заявку — у формі.

Текст і обкладинка Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк