Головна - Новини - Харківський музикант Сергій Савенко випустив альбом із треків до вистави театру «Нафта»

Харківський музикант Сергій Савенко випустив альбом із треків до вистави театру «Нафта»

Час прочитання: < 1 хв

Харківський композитор Сергій Савенко випустив альбом із 14 треків, які до цього використовувались у виставі «ЩУР» від театру «Нафта».

«Люк» розповідає про альбом детальніше.

Що відомо про альбом Савенка?

До альбому «Щур» увійшло 14 треків, які були написані спеціально під однойменну виставу. Музикант працював над альбомом два місяці — з серпня по вересень 2023 року. Допомагав йому у цьому режисер театру «Нафта» Артем Вусик.

«Хоча музика і писалася спеціально до вистави та має сюжетну лінію сценарію, Сергій все одно вклав в неї свої особисті почуття та хвилювання, якими було пронизане навколишнє середовище міста у цей час», — розповідають в театрі.

Послухати альбом можна на всіх стрімінгах за посиланням.


Читайте також:


Що це за вистава?

«ЩУР» — абсурдна детективно-пластична комедія з елементами театру анімації. У центрі уваги — простий робітник Пан Чепєленко, прибиральник за професією і фанат своєї справи. 

«Одного вечора він випадково знаходить підозрілий чемоданчик в одному зі сміттєвих  баків, біля якого працював. Передчуваючи неладне, він поспішно ховає знахідку і тікає додому. Пан Чепєленко ще не знає, що на той момент за чемоданчиком вже полювали різні кримінальні клани і заїжджі бандити. Тому прибиральник стає важливою ціллю і пріоритетом для злодіїв. Починаються кумедні замахи і перестрілки, химерно переплетені з пластичними витівками героїв», — описують виставу. 

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк