Головна » Росіяни 24 вересня завдали масованого удару по Харкову. Які наслідки? (оновлено)

Росіяни 24 вересня завдали масованого удару по Харкову. Які наслідки? (оновлено)

Час прочитання: 2 хв

Вдень 24 вересня росіяни масовано обстріляли Харків КАБами, відомо про влучання в щонайменше дві багатоповерхівки.

«Люк» розповідає детальніше.

Що сталося?

Перші вибухи пролунали близько 15:25, загалом російська авіація тричі заходила на пуски по місту. За інформацією міського голови Ігоря Терехова, влучання були в чотирьох районах Харкова. Він також додав, що дві бомби потрапили у багатоповерхівки в Київському та Салтівському районах.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що наразі є інформація про щонайменше п’ятьох поранених, троє у важкому стані. Терехов також сказав, що, за попередньою інформацією, є загиблі.

UPD 16:10

За словами Синєгубова, наразі відомо про одну загиблу людину та 15 поранених.

UPD 16:14

Синєгубов повідомив, що загиблих вже двоє.

UPD 16:16

Кількість загиблих збільшилась до трьох. Терехов додав, що у Київському районі вже відомо про шістьох постраждалих. Поверхи будинку склалися з восьмого по третій.

UPD 16:32

Терехов повідомив, що у Київському районі вже 13 постраждалих, серед них один загиблий. 

«Будинок, по якому прийшовся удар у Киівському районі, вже був обстріляний на початку війни. Його майже відремонтували, вставили усі вікна, утеплили, підготували до опалювального сезону. Ворог вдруге вдарив по ньому КАБом», — написав він.

UPD 16:53

Кількість постраждалих збільшилась до 22.

UPD 17:07

Синєгубов заявив, що влучання зафіксували в 9-поверховий будинок, по цивільному підприємству, а також на відкритій території. Всього в місті впало щонайменше п’ять КАБів.

UPD 17:23

Терехов повідомив, що кількість постраждалих зросла до 24. Також він уточнив, що росіяни випустили по Харкову вісім КАБів.

UPD 17:29

Терехов заявив, що один з ударів прийшовся по цивільному підприємству харчової промисловості. Там один загиблий. Ще двоє в інших місцях прильотів. Попередньо під завалами будинку у Київському районі знаходяться двоє людей.

UPD 17:30

Синєгубов повідомив, що постраждалих вже 28.

UPD 18:02

Кількість постраждалих зросла до 31. Наймолодша травмована — дівчина 17 років. Найстаршій — 87 років.Переважна більшість постраждалих у середньому стані. Четверо людей у важкому. Троє людей перебувають в операційних.

UPD 18:32

Також росіяни завдали удару по цивільному хлібопекарському підприємству в Харкові, повідомив Синєгубов. Одна людина загинула, вісім постраждали. Обстріл здійснено авіабомбою ФАБ-500. 

UPD 20:03

Кількість постраждалих зросла до 34.

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк