Головна » У Терехова з’явиться новий заступник. Що про нього відомо?

У Терехова з’явиться новий заступник. Що про нього відомо?

Час прочитання: 2 хв

Сьогодні, 21 жовтня, у харківського міського голови Ігоря Терехова має з’явитись новий заступник. Ним стане колишній гендиректор КП «Харківводоканал» Віталій Панов.

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про призначення?

Наразі у системі Національного агентства з питань запобігання корупції опублікована декларація Панова на посаду заступника харківського міського голови та директора Департаменту контролю.

У декларації вказано, що Панов має право користуватися котеджем площею понад 246 кв. м та земельною ділянкою площею майже 8 тисяч кв. м у селі Бугаївка Харківської області. Крім цього, в його праві на користування є квартира площею 173 кв. м у Харкові. Дружина має у спільній власності квартиру площею 45,8 кв. м. у Харкові.

Панов та дружина також задекларували 11 цінних предметів (елітні годинники, ювелірні вироби та шубу з хутра соболя).

У 2023 році майбутній заступник за основним місцем роботи отримав зарплату в розмірі 370, 9 тисяч гривень.

Серед заощаджень Панов задекларував готівкою 190,5 тисяч доларів, 110 тисяч гривень, у банківських установах — 231 євро, 6,7 тисяч гривень, майже 8,7 тисяч доларів. Дружина чиновника задекларувала готівкою 262,7 тисяч доларів, 158 тисяч гривень і 54,6 тисячі євро, у банківських установах — 18,4 тисячі гривень, 930 доларів, 2,1 тисячу євро.

Видання «Думка» зазначає, що Панова мають назначити на посаду під час сьогоднішньої сесії Харківської міської ради.

panov2

По центру: Віталій Панов у футболці на підтримку «Беркута» під час подій Революції Гідності


Читайте також:


Хто такий Віталій Панов?

Довідка. Віталій Панов народився 2 липня 1967 року в Харкові. У 2006 році закінчив Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобув кваліфікацію менеджера-економіста. 

У 2013 році закінчив Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Державне управління”.

З 2006 року був депутатом і головою Вовчанської районної ради, кілька разів — депутатом облради, очільником Вовчанської райдержадміністрації. З листопаду 2015 року очолив КП «Харківводоканал». Крім цього, станом на зараз Панов є депутатом облради від партії «Успішний Харків».

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк