Головна - Новини - Харківський театр «Нафта» анонсував прем’єру у вересні

Харківський театр «Нафта» анонсував прем’єру у вересні

Час прочитання: < 1 хв

Театр «Нафта» влітку повернувся до Харкова з вимушеної евакуації, набрав нових акторів, провів репетиції й нарешті презентує нову виставу «ЩУР». Квитки на перші п’ять прем’єрних показів уже можна придбати.

«Люк» розповідає детальніше.

Що це за вистава?

Влітку харківський театр «Нафта» повернувся з вимушеної евакуації у Львові, провів кастинг нових членів трупи та навіть встиг підготував новий спектакль. Про це театр повідомив у Facebook.

Втім, «ЩУР» — не дуже нова вистава. Харків’яни можуть пам’ятати її у постановці театру «Прекрасні квіти». Колишній його учасник Артем Вусик разом з командою заснованої ним «Нафти» українізував п’єсу, допрацював сценарій та готовий презентувати її з оновленим акторським складом.

За сюжетом прибиральник Чепєленко випадково знаходить підозрілу валізку, за якою починають полювати кримінальні клани та заїжджі бандити. Починаються замахи та перестрілки, химерно переплетені з пластичними витівками героїв. Паралельно відбувається ексцентричне розслідування цієї справи детективами Спуном, Смітом і Маєрс. Але в якийсь момент у їхньому відділку заводиться «щур»…

Де придбати квитки?

«Нафта» оголосила продаж одразу на п’ять прем’єрних показів вистави у вересні:

  • 22 вересня 19:00 (п’ятниця)
  • 23 вересня 19:00 (субота)
  • 24 вересня 19:00 (неділя)
  • 27, 28 і 29 вересня о 19:00 (середа, четвер і п’ятниця). 

Квитки можна придбати за посиланням.

Вартість: 300 гривень.

Антон Алохінссон, фото Олександра Осіпова, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк