Головна - Новини - Коріння у Харкові. У галереї «Творче нежить» відкривається нова фотовиставка

Коріння у Харкові. У галереї «Творче нежить» відкривається нова фотовиставка

Час прочитання: < 1 хв

Цієї суботи, 24 червня, у новому харківському арт-просторі «Творче нежить» відкривається виставка документально-рефлексійної фотографії. Вона називається «Коріння» і представляє роботи 24 митців, створені після 24 лютого минулого року.

«Люк» ділиться подробицями.

Харківський арт-простір «Творче нежить» цієї суботи презентує нову виставку «Коріння». Це об’єднання українських митців у сфері документально-рефлексійної фотографії, створене ентузіастами. Проєкт складається з робіт 24 фотографів, створених після 24 лютого 2022 року, коли почалося повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Всі автори надіслали по одному фото, яке могло б найкраще репрезентувати їхню практику. Через таку вибірку формується зріз актуальної української документальної фотографії, пояснюють організатори:

«Для нас війна не є заголовком новини, вона є живим явищем, на яке ми дивимося крізь об’єктив камери, — пишуть вони. — Війна в світлинах обраних авторів представлена не лише буквально, але і образами, на які вона наклала свій відбиток».

Відкриття виставки відбудеться 24 червня, о 17:00. Організатори обіцяють кураторську екскурсію та обговорення.

Виставка відкрита щотижня, з пʼятниці по неділю, і триватиме до 17 липня.

Вхід вільний

Антон Алохінссон, обкладинка — Катерина Дрозд


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк