Головна - Новини - Театр «Нафта» зробив ілюстрований сценарій «Веселки на Салтівці». Як його придбати?

Театр «Нафта» зробив ілюстрований сценарій «Веселки на Салтівці». Як його придбати?

Час прочитання: < 1 хв

Художник Андрій Скрипка створив ілюстрований сценарій вистави театру «Нафта» «Веселка на Салтівці». Придбати його можна на «Книжковому Арсеналі».

«Люк» розповідає детальніше.

Що відомо про новинку?

Андрій Скрипка створив ілюстрований сценарій, спостерігаючи за виставою під час репетицій. Для цього він наживо робив замальовки.

«В сценарії з ілюстраціями чутливо продовжено тему вистави: Андрій, як і Артем [Вусик, режисер виставки], з покоління “панельних” сірих двориків, де батьки галасливо кликали з вікон своїх дітей: “Пора додому!”. Вистава “Веселка на Салтівці” дає можливість пригадати себе-дитину в контексті міста та знайти у цій пам’яті ресурс на боротьбу із ворогом та життя в сучасній реальності», — йдеться в публікації.

ves3

ves2

ves


Читайте також:


Де можна придбати сценарій?

Купити новинку можна до 2 червня на стенді «Довженко-Центру» на «Книжковому Арсеналі».

Примірників лише 10 штук, їхня вартість — 675 гривень. Якщо можливості прийти на фестиваль немає, але сценарій придбати хочеться, можна написати на сторінку театру. Якщо буде достаться кількість охочих, вони надрукують додаткові примірники.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк