Головна - Новини - thekomakoma презентує у «Дії» новий альбом на 3D-концерті 

thekomakoma презентує у «Дії» новий альбом на 3D-концерті 

Час прочитання: < 1 хв

Музикант та саундпродюсер thekomakoma проведе 17 травня благодійний онлайн-концерт, щоб зібрати кошти на відновлення зруйнованої росіянами школи в селі Бузова на Київщині.

«Люк» розповідає, де і коли можна буде його подивитися.

Електромузикант з Тернопільщини, автор TikTok-хіта «Сонечко» thekomakoma анонсував благодійний онлайн-концерт у космічному 3D-просторі, на якому презентує свій новий альбом «Майбутній». Ведучими будуть стендап-коміки театру «Горобчик» Василь Байдак та МС Сварка.

Під час виступу через платформу UNITED24 збиратимуть гроші на відбудову зруйнованої росіянами школи в селі Бузова Бучанського району Київської області.

Трансляція концерту відбудеться 17 травня о 20:00 на музичному каналі Megogo та у застосунку «Дія» через послугу «Дія.TV». 

UPD: Запис концерту музикант також виклад на своєму YouTube-каналі.


Антон Алохінссон, обкладинка — thekomakoma


Читайте також:

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк