Головна - Новини - «Держпром» замовив висадку тюльпанів до Нового року за майже 300 тисяч гривень

«Держпром» замовив висадку тюльпанів до Нового року за майже 300 тисяч гривень

Час прочитання: < 1 хв

Комунальне підприємство «Держпром» замовило висадку тюльпанів до Нового року на суму в 280 тисяч гривень.

«Люк» повідомляє, що відомо про закупівлю.

Що це за угода?

22 грудня стало відомо, що комунальне підприємство «Держпром», що підпорядковується Харківській обласній раді, уклало угоду на посадку цибулин тюльпанів на суму 280 077 гривень. 

Договір з ФОП «Горбунов Олексій Михайлович» підписали ще 11 грудня, однак у системі державних закупівель Prozorro він з’явився лише 22 грудня. Згідно тендера, висадити тюльпани мають до кінця 2023 року.

Минулоріч, теж в грудні, «Держпром» також замовляв у цього підприємства висадку тюльпанів, однак тоді роботи були оцінені в 116 тисяч гривень.


Читайте також:


Що відомо про виконавця замовлення?

ФОП «Горбунов Олексій Михайлович» — зареєстрований у Харківській області підприємець, основною діяльністю якого є оптова торгівля квітами та рослинами. 

«Держпром» вже неодноразово замовляв послуги з догляду за клумбами у цього підрядника. Наприклад, цього року Горбунов отримував підряди на озеленення клумб на суму 744 000 гривень, оприскування ялинок (40 000 гривень), посадку хризантем та установки символіки «Герб» (111 000 гривень) тощо.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

«Люк» — це незалежне онлайн-медіа, яке знайомить харківців із культурою нового часу, висвітлює міські процеси та проблеми, стимулює до змін у місті та суспільстві, збирає на одному майданчику ком’юніті змінотворців та активних людей.

Якщо ви хочете підтримати «Люк» та виготовлення якісного медіа-контенту, ви можете оформити щомісячну підписку на Buy me a coffee або закинути донат разово будь-якою зручною для вас сумою.

ПІДТРИМАТИ ЛЮК

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк