Головна - Новини - У Харкові росіяни знищили телевежу

У Харкові росіяни знищили телевежу

Час прочитання: < 1 хв

У Харкові росіяни зруйнували телевежу на Павловому Полі — найвищу споруду міста.

«Люк» розповідає деталі.

Що сталося?

22 квітня, близько 16:40, у Харкові пролунав потужний вибух. Пізніше міський голова Ігор Терехов повідомив, що росіяни цілили по критичній інфраструктурі.

Після очільник ХОВА Олег Синєгубов заявив, що росіяни вдарили по об’єкту телевізійної інфраструктури. Обійшлося без постраждалих. 

Телевежа на Павловому Полі вважалась найвищою спорудою у Харкові, її висота сягала 245 метрів. Після її руйнування харків’яни почали повідомляти, що телевізійний сигнал у місті зник.

PHT_20150830_124700-1

Фото: Дар’я Іщенко

Оновлено 18:55 22.04

У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що удару по телевежі було завдано, за попередньою версією, ракетою Х-59.

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).


Читайте також:


Як росіяни нищать харківську інфраструктуру?

Нагадаємо, вранці 22 березня росіяни масовано обстріляли ракетами Харків та область, поціливши по об’єктах енергетичної інфраструктури. Місто занурилося у повний блекаут, виникли проблеми з мобільним зв’язком, водопостачанням та опаленням, тимчасово не працювали номери екстрених служб. 

Протягом трьох днів працівники «Харківобленерго» поступово відновили подачу електроенергії більшості абонентів, проте підготували графіки її аварійних відключень.

З 25 березня у Харкові запрацювало метро, а наступного дня вдалося скоротити інтервали між потягами до 12-13 хвилин у годину пік.

28 березня вдалося зменшити інтервали руху поїздів до 10 хвилин, а в деяких районах міста запустили тролейбуси.

Текст і обкладинка — Антон Малиновський

Поділитись в соц мережах
Підтримати люк